Verkkokaupasta ostaminen

Tällä sivulla: Tuotepalautukset | Tuotetakuut | Maksutavat | Toimitustavat | Alin hinta -takuu

Tuotepalautukset

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän palautusoikeuden, koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi. Mikäli haluat jostain syystä palauttaa tuotteen takaisin meille, olemme pyrkineet tekemään siitä mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Huomioithan, että kaikki palautettavat ja vaihdettavat tuotteet täytyy palauttaa niiden alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisena eli vastaavassa kunnossa kuin olet tuotteet vastaanottanutkin. Kaikissa tuotteissa täytyy olla hintalaput ja tuotemerkinnät niiden alkuperäisissä paikoissa. Tuotteen palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty tavalla, joka laskee sen myyntiarvoa. Kaikki lähetykset sisältävät palautuslomakkeen, johon tulee merkitä onko kysymyksessä tuotevaihto vai tuotteen palautus.

Palautettaessa pakettia tulee se viedä postin toimipisteeseen palautuslomake täytettynä. Ilmoita siellä virkailijalle, että kyseessä on asiakaspalautus, jolloin sinun ei tarvitse maksaa palautusta.

Tarkemmat tiedot löydät tilauksen mukana tulleesta palautuslomakkeesta:
• Sopimustunnuksen
• Vastaanottajan tiedot
• Toimitusosoitteen

Tuotteiden vaihtaminen:

Pyrimme lähettämään vaihtamasi tuotteet vielä samana päivänä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Koko- ja värivaihdoissa on tärkeää täyttää mukana tuleva vaihto/palautuslomake. Mikäli haluamaasi tuotetta ei kuitenkaan ole, asiakaspalvelumme on sinuun välittömästi yhteydessä.

Palautukset ja hyvitykset:

Käsittelemme kaikki palautukset välittömästi niiden saavuttua varastollemme. Palautamme summan tililesi viimeistään 30 päivän kuluttua riippuen valitsemastasi maksutavasta. Hyvitettävien tuotteiden hinta palautetaan tilauksessa valitsemasi maksutavan mukaisesti.

Väärin pakattujen toimitusten vaihdot:

Jos olemme toimittaneet tilauksesi väärin otathan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme uudet tuotteet välittömästi, kun väärin toimitetut tuotteet ovat palautuneet varastollemme.

Tuotetakuut

Tuotteillamme on normaali maahantuojan tai valmistajan antama materiaalitakuu.

Verkkovalmennuksilla on 100% tyytyväisyystakuu koko valmennuksen ajan. Käytännössä tämä tarkoitaa sitä, että jos et ole valmennuksen sisältöön jostain syystä tyytyväinen, niin me palautamme sinulle rahasi.

Takuuasioissa olethan yhteydessä info(@)hefysio.fi

Maksutavat

KunnonMiesten -verkkokaupassa on käytössä Checkout Finladin tarjoamat maksutavat:

  • Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet
  • Collector: lasku ja osamaksu
  • Euroloan: osamaksu
  • Jousto: osamaksu.

Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy Checkout Finlandin -verkkosivuilta.

Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saattavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista. Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimittaminen & toimitustavat

Kaikki yli 99 € tilaukset toimitamme rahtivapaasti ympäri Suomen. Toimitusmaksu alle 99 € tilauksissa on alkaen 7€ (Posti Economy).

Toimitusaika tuotteillemme on 1-4 päivää tuotteesta riippuen. Toimitusviiveiden tullessa tietoomme olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti. Toimimme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien kanssa, joten viiveitä toimituksissa saattaa satunnaisesti ilmetä. Teemme kuitenkin kaikkemme, että viiveitä toimituksissa ei ilmenisi. Jos näin kuitenkin käy on sinulla täysi oikeus palauttaa viivästyneet tuotteet takaisin veloituksetta.

Mikäli tilaamasi lähetys on vahingoittunut jo sitä vastaanottaessa, niin ilmoita siitä postivirkailijalle. Muista myös pyytää todistus reklamoinnistasi.

Hinnoittelut ja Alin hintatakuu

KunnonMiesten asiakkaana ja erityisesti meidän verkkovalmennusten tai kuntoutusohjelmien asiakkaana voit olla varma, että maksat markkinoiden halvimman hinnan.

Pyrimme tarkistamaan tuotteidemme hintoja päivittäin ja vertailemme hintatasoja markkinoilla jatkuvasti. Mikäli löydät tuotteen halvemmalla jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, myymme sen sinulle samaan hintaan. Tällä varmistamme, että asiakkaamme saavat aina markkinoiden edullisimmat hinnat.

Hintatakuu on voimassa enintään 14 päivää hinnan tarkistamisesta. Myytävien tuotteiden pitää olla uusia ja niiden pitää olla kilpailijalla varastossa heti toimitettavaksi. Hintatakuu ei koske kilpailijoidemme poistotuotteita tai ulkomaisia kauppoja.

Jos olet jo ostanut tuotteen meiltä ja löydät halvemman tuotteen muualta lähetä meille sähköpostilla tiedot kilpailijan tarjouksesta 14 päivän kuluttua ostoksestasi. Hyvitämme hintojen erotuksen sinulle.

Sivuston turvallisuus & suojaus

Sivustomme on salattu kokonaisuudessaan käyttäen SSL-suojattua yhteyttä. Yleensä verkkokauppojen yhteyden suojaus koskee ainoastaan kassa- ja maksusivuja, mutta halusimme viedä suojauksen vielä pidemmälle suojaamalla sivustomme kokonaisuudessaan.

Nyt voit turvallisin mielin kirjautua, rekisteröityä ja tehdä tilauksia huolehtimatta internetin vaaratekijöistä.

Tässä vielä pieni ote viestintäviraston sivuilta:

”Tarkista aina ennen luottamuksellisten tietojen, esimerkiksi luottokorttitietojen, antamista, että internetpalvelussa käytetään SSL-suojausta. SSL-suojaus salaa tietokoneesi ja internetsivun palvelimen välisen liikenteen sisällön ja auttaa sivuston aitouden varmistamisessa. Suojatun sivuston tunnistaa selaimen osoitekentän vieressä olevasta lukon kuvasta sekä https-alkuisesta (vertaa http) osoitteesta. Näpäyttämällä lukkoa saat selainohjelmassa näkyviin sivun aitouden todentamiseen liittyvät tiedot. Tiedoissa näkyvän verkko-osoitteen pitää vastata selaimen osoiterivillä näkyvää verkko-osoitetta.”

Viestintäviraston ohjeen löydät tästä.

Sivuston tiedot

© 2017 Highly Effective

Faktat 

Ei hifistelyä. Ei superdiettejä. Ei kieltäytymistä. Ei naistenlehtien juoruja.

Tilalla äijämäistä asennetta. Miehiltä miehille. Kevyellä vittuilulla höystettynä.