KunnonMiesten kysymyksiin

VASTAUKSIA

 

 

Löydät alta vastukset yleisimpiin kysymyksiin KunnonMieheen liittyen.

 

Kenelle KunnonMies on suunattu?

KunnonMiesten kesähaaste on suunnattu kaikille yli 35-vuotiaille miehille, jotka ovat valmiina pitämään itsestään entistä parempaa huolta ja jotka eivät pingota turhasta.

Mitä KunnonMiesten haaste sisältää käytännössä?

Haastamme sinut tekemään 12 viikon aikana yhteensä 36 ohjelmaa varten suunniteltua treeniä. Asettamaan itsellesi selkeät tavoitteet ja määrittämään ne toiminnot, jotka olet valmis myös tekemään.

Tarjoamme tähän kaikkeen paljon apua:

  • Saat ennen haasteen alkua itsellesi materiaalin, jonka avulla asetat tavoitteet ja määrittelet toiminnan
  • Lähetämme sinulle viikoittain neljä sähköpostiviestiä, joista kolme sisältää valmiit treeniohjelmat aina kyseiselle päivälle ja yksi muistuttaa sinua tulevan viikon suunnittelun tärkeydestä
  • Annamme sinulle selkeät ohjeet alkutestauksen tekemiseen ja tämän jälkeen kehittymisen seurantaan
  • Potkimme sinua persuksille niin paljon kuin vain kerkeämme. Tavoitteenamme on auttaa sinua ajamaan sisään täysin uusia pieniä tapoja jokapäiväiseen toimintaan
Paljonko haasteeseen osallistuminen maksaa? Ja mitä eri vaihtoehtoja on maksun suorittamiseen?

KunnonMiesten kesähaasteen hinta on 97€ (norm. 147€). Jos haastat kavereitasi mukaan haasteeseen, niin pääsette osallistumaan vieläkin edullisemmin. Kahden hengen haaste maksaa 180€ ja kolmen hengen 249€.

Jos haluat kerätä mukaan vielä isomman ryhmän, niin ota meihin yhteyttä! Teemme teille tarjouksen.

Tämä sama pätee, jos haluat käynnistää KunnonMiesten haasteen vaikkapa työpaikallanne. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin teemme teile esityksen haasteen toteuttamisesta!

Huomaathan, että voitte maksaa haasteen myös liikunta- / kulttuuriseteleillä yms. Lisäämme tällöin hintoihin 15€:n lisämaksun.

Lisää tietoa täällä

Mitä jos kroppani ei kestäkään yhtäkkistä päivittäistä liikkumista?

Ensinnäkin suosittelemme kaikille vähänkään omasta kunnostaan / terveydentilastaan huolestuneille lääkärintarkastusta ennen KunnonMiesten haasteeseen mukaan hyppäämistä.

Tämänkin jälkeen painotamme äärimmäisen vahvasti, että jokaisen tulee lähteä liikkeelle oman kunnon edellyttämissä rajoissa. On parempi tehdä alkuun keveämmin ja useammin kuin yrittää heti kerralla lähteä liikkeelle täysillä.

Pahin motivaation tappaja on liian kovien treenien tekeminen useita päiviä peräjälkeen. Loukkaantumiset ja kehon yleinen ylirasitustila aiheuttaa motivaation laskun välittömästi.

Ketkä ovat KunnonMiehen haasteen taustalla?

KunnonMiehen kesähaasteen toteuttavat yhteistyössä HE FYSION Tuomas Lehtinen ja Rami Oksanen.

Molemmista herroista on tulossa laajemmat henkilökuvaukset sivustolle aivan lähiaikoina. Sitä ennen muutama sana taustoista.

Rami on valmentanut eri tasoilla ihmisiä pian 20 vuoden ajan. Samoin hän on kouluttanut liikunnanohjaajia ja personal trainereita jo usean vuoden ajan.

Tuomas on HE FYSION perustaja ja vastuuvetäjä. Tuomas on kymmenen vuoden yrittäjäuran aikana toteuttanut useita hyvinvointiprojekteja. Muutaman kerran mm. KunnonMiesten -työhyvinvoiniohjelman.

Kaipaatko vielä apua? Ota meihin yhteyttä!

Mikä tahansa askarruttaakin mieltäsi, niin lähetä meille sähköpostia info@hefysio.fi tai soita 050 354 1952

022032051 041