Toimitusehdot

1. Yleiset ehdot

KunnonMiesten verkkokauppa on Highly Effective Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa Highly Effective Oy (Y-tunnus 2109462-4) toimii myyjänä. Highly Effective Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.

2. Asiakas

Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan, kun asiakas on:
1) hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen vahvistamalla tilauksen ja
2) maksanut tilauksensa valitsemallaan tavalla tai vahvistanut tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

3. Tuotteet & hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät. Tuotteet myydään sillä hinnalla ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tai olla myymättä tuotteita poikkeuksellisen suurissa erissä tai selkeästä hinnoitteluvirheestä johtuen.

4. Maksutavat

KunnonMiesten -verkkokaupassa on käytössä Checkout Finladin tarjoamat maksutavat; kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, Collector: lasku ja osamaksu, Euroloan: osamaksu ja Jousto: osamaksu.

Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy Checkout Finlandin -verkkosivuilta. Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saattavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista. Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista.

5. Toimitustavat

Toimitamme kaikki tilaukset yhteistyössä Postin kanssa, jonka verkosto kattaa koko Suomen. Toimitustavat ovat Nouto Postista (Posti Economy) ja Kotiinkuljetus (Posti Flex).

6. Toimituskulut

Kaikki yli 99 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja. Kaikkiin alle 99 euron arvoisiin tilauksiin lisätään toimituskulut riippuen toimitustavasta. Palauttaminen on maksutonta (kts. kohta Palautusoikeus).

7. Toimitusaika

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää tilauksen maksamisesta tai varmistamisesta. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää – tämä riippuu kuitenkin täysin Postista. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme lähettämään arkisin kello 14 mennessä tehdyt tilaukset samana päivänä. Kello 13 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.

8. Tilauksen seuranta

Tilausvahvistuksen saatuasi toimitamme sinulle myös lähetyksesi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua Postin järjestelmässä. Kaikki lähetystä koskeva tieto toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että kirjoitat sen tismalleen oikein tilausta tehdessäsi. Muistathan antaa myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä nopeastikin tilausta koskevissa asioissa.

9. Palautusoikeus

Tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Palautusoikeus on 60 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on sovittava palautuksesta poikkeuksetta ensin sähköpostitse info(@)hefysio.fi. Palautusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla. Peruutusoikeutta ei ole, jos 1) tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu, 2) jos myyntipakkaus on rikkoutunut.

Jos olet ostanut verkkovalmennustuotteen, niin voit koko valmennuksen keston ajan ilmoittaa meille, että tuote ei vastaa odotuksiasi ja palautamme sinulle rahasi takaisin.

10. Muuta

Highly Effective Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Highly Effective Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Highly Effective Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Sivuston tiedot

© 2017 Highly Effective

Faktat 

Ei hifistelyä. Ei superdiettejä. Ei kieltäytymistä. Ei naistenlehtien juoruja.

Tilalla äijämäistä asennetta. Miehiltä miehille. Kevyellä vittuilulla höystettynä.