KunnonMies ja SUOMI 100

Ei hifistelyä. Ei kieltäytymistä. Ei naistenlehtien juoruja.

 

KunnonMies ja 100-vuotias Suomi

 

KunnonMiehen tehtävänä on antaa kaikille meille, ihan hivenenkin nykytilanteeseen kypsyneille äijille, se tarvittava sysäys, jotta me saamme kaivettua itsesämme esiin sen todellisen, hyväkuntoisen ja toimintakykyisen suomalaisen miehen.

Miehen, jonka markkina-arvo niin työ- kuin naisrintamalla nousee täysin uudelle tasolle.

Ja mikä onkaan parempi aika viedä tätä sanomaa eteenpäin kuin 100-vuotiaan Suomen juhlavuosi. Vuosi jolloin erityisesti nousee esille isoisiemme uroteot itsenäisyyttämme puolustaessa.

Itsenäisyyttämme on puolustettu rautaisella asenteella. Maatamme on kehitetty samalla rautaisella asenteella. Olisiko nyt aika kaivaa esiin tätä samaa asennetta ja näyttää mistä on suomalainen mies tehty?

Jos olet vähäänkään samaa mieltä niin toimi näin:

Tilaa itsellesi maksuton KunnonMiesten -käsikirja: Olutta, makkaraa ja etunojapunnerruksia täyttämällä oheinen lomake.

Valitse tämän jälkeen itsellesi jokin alla olevista haasteista ja lähde liikkeelle. Klikkaa haasteen alla olevaa painiketta, niin pääset lukemaan tarkemmat tiedot!

TILAA MAKSUTON KUNNONMIESTEN -KÄSIKIRJA:

OLUTTA, MAKKARAA JA ETUNOJAPUNNERRUKSIA

Käsikirja on tiivis, äijämäiseen tyyliin kirjoitettu ja taitettu opas siitä miten pienillä muutoksilla omaan jokapäiväiseen toimintaan saavutetaan pysyviä muutoksia niin kehossa kuin omassa mielessämme ja erityisesti siinä asenteessa, jolla me tätä maailmaa katsomme.

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Tilaa nyt. Lähetämme käsikirjan tämän jälkeen sähköpostiisi. TÄYSIN MAKSUTTA 

KunnonMiehen 105-haasteet

105 VESILASIA

 

Tämä on haaste jonka voit helposti yhdistää mihinkä tahansa muuhun haasteeseen.

Tässä haasteessa jokainen aamu alkaa tuopillisella vettä heti heräämisen jälkeen. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä.

Jos haluat alkaa haasteen aikana poikkeuksellisesti vähän hifistelemään, niin lisää veteen pieni loraus sitruunaa ja muutama hippu laadukasta merisuolaa.

105 ETUNOJAA

 

Pystytkö tekemään yhden etunojapunnerruksen? Tässä haasteessa kokeillaan mitä tapahtuu, jos teet 105 päivän ajan aina vähintään YHDEN etunojapunnerruksen joka päivä.

Saat toki tehdä niitä enemmänkin ja liittää mukaan esimerkiksi pari ilmakyykkyä ja muutaman vatsalihasliikkeen, MUTTA itse haasteen läpäisemiseen riittää yhden vaivaisen etunojapunnerruksen tekeminen päivässä.

N

105 HEVIÄ

 

Tämä voi kuulostaa ensin haastavalta. Lupaan, että sitä se ei ole. Haasteen tarkoituksena on lisätä jokaiseen päivään vähintään yksi kasvis/hedelmä 105 päivän ajan.

Riittää, että syöt päivässä esimerkiksi yhden omenan tai porkkanan tai lisäät lounaalla lautasellesi yhden ekstra-annoksen kasviksia, salaattia, hedelmiä.

Jos haluat repästä oikein kunnolla, niin voit upgreidata tämän haasteen 105 salaatin haasteeksi. Saatat yllättyä mitä tapahtuu ensimmäisen viikon jälkeen…

105 OLUTTA

 

Elämästä pitää pystyä nauttimaan. Jos olut on sinulle se suurta nautintoa antava ”pahe”, niin älä yritä väkisin kieltää sitä itseltäsi.

Muistetaan kohtuus ja hyödynnetään tätä nautintoa esimerkillisen toiminnan palkintona.

Tämän vuoksi yksi KunnonMiehen -haasteista on 105 oluen haaste.

Kuvittele mitä oikealla asenteella saadaan aikaan?

Sivuston tiedot

© 2017 Highly Effective

Faktat 

Ei hifistelyä. Ei superdiettejä. Ei kieltäytymistä. Ei naistenlehtien juoruja.

Tilalla äijämäistä asennetta. Miehiltä miehille. Kevyellä vittuilulla höystettynä.