KunnonMies 2018 ohjelmat

Valitse ja aktivoi oma ohjelmasi.

Miten ohjelmat toimivat käytännössä?

Aloitus

Valitse ensimmäiseksi itsellesi nykytilanteeseen ja tavoitteeseen sopiva ohjelma. (Eri vaihtoehdot on esitelty alla)

Maksa ohjelma verkkokaupassamme tai jos haluat käyttää maksuun Liikunta-/kulttuuriseteleitä, niin ota meihin yhteyttä täällä!

Onnistuneen oston jälkeen saat meiltä viestin sähköpostiisi, jossa on ohjeet koko ohjelmaan liittyen. Tästä eteenpäin ohjelma etenee automaattisesti sinua koko ajan ohjaten.

i

Ensimmäinen viikko

Koko ohjelma käynnistyy aloituksen jälkeisenä maanantaina. Saat tällöin meiltä ensimmäisen viestin, jossa mukana paljon asiaa.

Ensimmäisen viikon aikana omaksutaan KunnonMiesten tapa tehdä asioita ja luodaan pohja onnistumiselle.

Teet omatoimisen kuntotestin. Asetat itsellesi selkeät tavoitteet ja mietit päivittäiset rutiinit.

Tämän viikon jokaisena päivänä luodaan tunnetta ja asennetta, jolla koko ohjelma viedään onnistuneesti maaliin!

viikot 2-13

Toimintaa, toimintaa ja vielä kerran toimintaa.

Teet pieniä päivittäisiä asioita ja seuraat valmista treeniohjelmaa.

Varaat viikoittain yhden hyvän hetken KunnonMiesten -viikkoinfon huolelliseen lukemiseen.

Seuraat samalla Timo Silakan omaa matkaa kohti KunnonMiestä.

Tämä 12 viikkoa pidetään hauskaa ja nautitaan tekemisestä. Tsekataan oma kehittyminen pariin kertaan ja annetaan mennä hyvän fiiliksen kera!

 

Käynnistä oma ohjelmasi!

Valitse haluamasi ohjelma. Maksa verkkokaupassa tai jos haluat käyttää Liikunta-/kulttuuriseteleitä, niin ota meihin yhteyttä. Ohjelma käynnistyy heti onnistuneen oston jälkeen.

KunnonMies 2018 | Ei tekosyitä

150,00 

KunnonMies 2018 | Ei tekosyitä -ohjelma on rakennettu siten, että sinä pystyt tekemään kaikki treenit vaikka kotisi olohuoneessa. Tämä ohjelma ei vaadi kuntosalijäsenyyttä eikä säännöllisiä vierailuita paikallisella kuntosalilla.

Saat toki tehdä treenit myös kuntosalilla. Onhan vierailu salilla, jossa riittää myös silmänruokaa, monesti todella piristävä kokemus.

Ohjelma perustuu päivittäiseen aktiivisuuteen ja 3-5 viikoittaiseen treenikertaan. 3 lihaskuntotreeniä ja 1-2 kävely-, hölkkä-, pyöräily- tai hiihtolenkkiä.

HUOM! 99 tarjous voimassa tammikuun 2018 loppuun!

Osasto:

KunnonMies 2018 | Voimaa perkele

150,00 

KunnonMies 2018 | Voimaa perkele -ohjelma on rakennettu sinulle jolla on kokemusta kuntosalitreenaamisesta. Hallitset perus liiketekniikat ja kroppasi on muutenkin ainakin kohtuullisessa kunnossa.

Tämän ohjelman tavoite on nimensä mukaisesti hankkia voimaa. Ja tämän vuoksi tämän ohjelman treenit tehdään pääasiallisesti kuntosalilla.

Ohjelma perustuu samalla tavalla päivittäiseen aktiivisuuteen kuin Ei tekosyitä -ohjelma. Molemmissa näissä ohjelmissa tehdään pieniä muutoksia jokaiseen arkipäivään.

Voimaa perkele -ohjelmassa treenataan viikoittain kolme kertaa salilla ja tämän lisäksi ohjelmaan kuuluu 1-2 kävely-, hölkkä-, pyöräily- tai hiihtolenkkiä.

HUOM! 99 tarjous voimassa tammikuun 2018 loppuun!

Minkä ohjelman valitsen itselleni?

 

Nyt sinun tulee olla rehellinen itsellesi. Ymmärrän, että valtaosa miehistä haluaa itselleen isot lihakset joita voi sitten esitellä tulevana kesänä terassilla. Ja tämän vuoksi sinun tekee mieli valita alta Voimaa perkele -ohjelma.

Mieti kuitenkin hetki. Jos et ole käynyt pitkään aikaan salilla tai et ole tehnyt sitä koskaan, niin nyt ei ole aika aloittaa isojen painojen kanssa rehkiminen.

Tämän vuoksi suosittelen tällaisessa tilanteessa Ei tekosyitä -ohjelmaa.

Molemmissa ohjelmissa perustoiminta keskittyy pienten päivittäisten muutosten tekemiseen. Ei tekosyitä -ohjelmassa kaikki treenit on mahdollista tehdä kotona. Samoin tämän ohjelman tavoite on ylipäätään lihaskunnon kehittäminen.

Voimaa perkele -ohjelmassa treenataan salilla isojen painojen kimpussa. Tällöin liiketekniikoiden tulee olla hyvin hallussa. Me emme halua rikkoa itseämme heti hyvän treenijakson alussa.

Hyppää mukaan!

Matkalle kohti KunnonMiestä vuonna 2018

FAKTAT

Ei hifistelyä. Ei superdiettejä. Ei kieltäytymistä. Ei naistenlehtien juoruja. Tilalla äijämäistä asennetta. Miehiltä miehille. Kevyellä vittuilulla höystettynä.

13 viikon intensiivinen ohjelma, jonka aikana ehtii tapahtumaan paljon!

© 2017 Highly Effective

Yhteystiedot

Puhelin

050 354 1952 (ark. 8-18)

Sähköposti

info@kunnonmies.com

KunnonMiesten päämaja

Porthaninkatu 2 00530 Helsinki